ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ ΚΟΛΩΝΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΡΗ, ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ ΚΟΛΩΝΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΡΗ, ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ ΚΟΛΩΝΟΣ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ ΚΟΛΩΝΟΣ

ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ ΚΟΛΩΝΟΣ
Μαρία Κουρή MD, Dr. med

Η Μαρία Κουρή είναι Χειρουργός Οφθαλμίατρος διατηρεί οφθαλμιατρείο σε μικρή χιλιομετρική απόσταση από Κολωνός και είναι απόφοιτη από την Ιατρική σχολή του πανεπιστημίου του Martin-Luther, Halle-Wittenberg της Γερμανίας (2008).

Η Χειρουργός Οφθαλμίατρος Μαρία Κουρή ειδικεύθηκε στην οφθαλμολογία στην πανεπιστημιακή κλινική της Λειψίας στη Γερμανία και στη κλινική Helios Berlin Buch στο Βερολίνο (από το 2009 έως το 2013).

Από το 2013 έως το 2015  εργάστηκε ως ειδικευμένη οφθαλμίατρος στην οφθαλμολογική κλινική Helios και στην κλινική am Wittenbergplatz στο Βερολίνο όπου εξειδικεύθηκε στο χειρουργείο του καταρράκτη και στη διαθλαστική χειρουργική.

Το 2015 γύρισε στην Ελλάδα όπου ξεκίνησε ως συνεργάτης στην ιδιωτική κλινική Athens Eye Hospital ενώ ταυτόχρονα άρχισε να ιδιωτεύει στο οφθαλμολογικό ιατρείο που έχει ιδρύσει ο πατέρας της από το 1980 εξυπηρετώντας ασθενείς από Κολωνός και λοιπές περιοχές των Αθηνών.

Ετικέτες: ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ ΚΟΛΩΝΟΣ, Οφθαλμίατρος Κολωνός Κουρή Μαρία

ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ ΚΟΛΩΝΟΣ

Οφθαλμολογικό Ιατρείο - Κολωνός

Το οφθαλμολογικό ιατρείο (που βρίσκεται ελάχιστα μακριά από Κολωνός) ξεκίνησε τη λειτουργεία το 1980 από τον Χειρουργό Οφθαλμίατρο Άγγελο Κουρή ο οποίος ασκεί τα ιατρικά του καθήκοντα έως και σήμερα. Από το 2015 συνεργάζεται με την κόρη του και Χειρουργό Οφθαλμίατρο Μαρία Κουρή.

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε τη καλύτερη δυνατή ιατρική περίθαλψη με γνώμονα την συνέπεια και την εξατομικευμένη αντιμετώπιση κάθε ασθενούς, δημιουργώντας κλίμα εμπιστοσύνης, άνεσης και ασφάλειας.

Το οφθαλμιατρείο βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας είναι πλήρως εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα και εξυπηρετεί ασθενείς κατόπιν ραντεβού από Κολωνός και όμορες περιοχές.

Ετικέτες: Οφθαλμίατροι Κολωνός, ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ ΚΟΛΩΝΟΣ

10+
ΧΡΟΝΙΑ
ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Εξατομικευμένη οφθαλμική περίθαλψη

Η χειρουργός οφθαλμίατρος Μαρία Κουρή εξυπηρετεί ασθενείς από Κολωνός και λοιπές περιοχές των Αθηνών αναλαμβάνοντας την αντιμετώπιση κάθε οφθαλμικής πάθησης με σεβασμό προς τον ασθενή και τις ανάγκες του.

Σύγχρονος ιατρικός εξοπλισμός

Το οφθαλμολογικό ιατρείο βρίσκεται σε μικρή απόσταση από Κολωνός και διαθέτει μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που επιτρέπουν την έγκαιρη και αξιόπιστη διάγνωστη κάθε οφθαλμικής πάθησης.

Πολυετή εμπειρία

Η χειρουργός οφθαλμίατρος Μαρία Κουρή διαθέτει άρτια επιστημονική κατάρτιση και πολυετή κλινική εμπειρία σε όλο το εύρος των οφθαλμικών παθήσεων.

Επεμβάσεις οφθαλμού

Η χειρουργός οφθαλμίατρος Μαρία Κουρή διενεργεί όλο το εύρος των οφθαλμικών επεμβάσεων με εξειδίκευση στην χειρουργική του καταρράκτη & στη διαθλαστική χειρουργική.

ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ ΚΟΛΩΝΟΣ

Οφθαλμολογικές Παθήσεις

Η Χειρουργός Οφθαλμίατρος Μαρία Κουρή δέχεται ασθενείς και από Κολωνός καλύπτοντας ένα μεγάλο φάσμα υπηρεσιών της οφθαλμολογίας και πραγματοποιεί μια σειρά από χειρουργικές οφθαλμικές επεμβάσεις.

ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ ΜΑΤΙΩΝ

Ο καταρράκτης είναι μια κοινή οφθαλμική πάθηση που σχετίζεται με την θόλωση του κρυσταλλοειδούς φακού του οφθαλμού η οποία προκαλεί μια προοδευτική μείωση της όρασης του ασθενή.

ΓΛΑΥΚΩΜΑ ΜΑΤΙΩΝ

Η πάθηση αυτή είναι γνωστή ως “ο σιωπηλός κλέφτης της όρασης”. Είναι μια πάθηση που χαρακτηρίζεται από προοδευτική βλάβη του οπτικού νεύρου που μπορεί να οδηγήσει σε τύφλωση.

ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΒΛΕΦΑΡΩΝ

Υπάρχουν πολλές παθήσεις οι οποίες σχετίζονται με τα βλέφαρα και προκαλούν σημαντικά προβλήματα στην όραση και στη λειτουργικότητα του ματιού καθώς επίσης αισθητικά προβλήματα.

ΝΕΥΡΟΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΑ

H Νευροοφθαλμολογία αποτελεί μία εξειδίκευση της οφθαλμολογίας και της νευρολογίας που ασχολείται με την φροντίδα ασθενών με παθήσεις που πλήττουν τα οπτικά νεύρα και τον εγκέφαλο.

Η Χειρουργός Οφθαλμίατρος Μαρία Κουρή (με έδρα πλησίον Κολωνός) χορηγεί πιστοποιητικά για την έκδοση ή την ανανέωση αδειών οδήγησης.