ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΡΗ, ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΡΗ, ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ

ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
Μαρία Κουρή MD, Dr. med

Η Μαρία Κουρή είναι Χειρουργός Οφθαλμίατρος διατηρεί οφθαλμιατρείο σε μικρή απόσταση από Κεραμεικός και είναι απόφοιτη από την Ιατρική σχολή του πανεπιστημίου του Martin-Luther, Halle-Wittenberg της Γερμανίας (2008).

Η Χειρουργός Οφθαλμίατρος Μαρία Κουρή ειδικεύθηκε στην οφθαλμολογία στην πανεπιστημιακή κλινική της Λειψίας στη Γερμανία και στη κλινική Helios Berlin Buch στο Βερολίνο (από το 2009 έως το 2013).

Από το 2013 έως το 2015  εργάστηκε ως ειδικευμένη οφθαλμίατρος στην οφθαλμολογική κλινική Helios και στην κλινική am Wittenbergplatz στο Βερολίνο όπου εξειδικεύθηκε στο χειρουργείο του καταρράκτη και στη διαθλαστική χειρουργική.

Το 2015 γύρισε στην Ελλάδα όπου ξεκίνησε ως συνεργάτης στην ιδιωτική κλινική Athens Eye Hospital ενώ ταυτόχρονα άρχισε να ιδιωτεύει στο οφθαλμολογικό ιατρείο που έχει ιδρύσει ο πατέρας της από το 1980 εξυπηρετώντας ασθενείς από Κεραμεικός και λοιπές περιοχές των Αθηνών.

Ετικέτες: ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ, Οφθαλμίατρος Κεραμεικός Κουρή Μαρία

ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ

Οφθαλμολογικό Ιατρείο - Κεραμεικός

Το οφθαλμολογικό ιατρείο (που βρίσκεται κοντά σε Κεραμεικός) ξεκίνησε τη λειτουργεία το 1980 από τον Χειρουργό Οφθαλμίατρο Άγγελο Κουρή ο οποίος ασκεί τα ιατρικά του καθήκοντα έως και σήμερα. Από το 2015 συνεργάζεται με την κόρη του και Χειρουργό Οφθαλμίατρο Μαρία Κουρή.

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε τη καλύτερη δυνατή ιατρική περίθαλψη με γνώμονα την συνέπεια και την εξατομικευμένη αντιμετώπιση κάθε ασθενούς, δημιουργώντας κλίμα εμπιστοσύνης, άνεσης και ασφάλειας.

Το οφθαλμιατρείο βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας είναι πλήρως εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα και εξυπηρετεί ασθενείς κατόπιν ραντεβού από Κεραμεικός και τριγύρω περιοχές.

Ετικέτες: Οφθαλμίατροι Κεραμεικός, ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ

10+
ΧΡΟΝΙΑ
ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Εξατομικευμένη οφθαλμική περίθαλψη

Η χειρουργός οφθαλμίατρος Μαρία Κουρή ιδιωτεύει πλησίον Κεραμεικός και αναλαμβάνει την αντιμετώπιση κάθε οφθαλμικής πάθησης με σεβασμό προς τον ασθενή και τις ανάγκες του.

Σύγχρονος ιατρικός εξοπλισμός

Το οφθαλμολογικό ιατρείο απέχει ελάχιστα από Κεραμεικός και διαθέτει μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που επιτρέπουν την έγκαιρη και αξιόπιστη διάγνωση κάθε οφθαλμικής πάθησης.

Πολυετή εμπειρία

Η χειρουργός οφθαλμίατρος Μαρία Κουρή διαθέτει άρτια επιστημονική κατάρτιση και πολυετή κλινική εμπειρία σε όλο το εύρος των οφθαλμικών παθήσεων.

Επεμβάσεις οφθαλμού

Η χειρουργός οφθαλμίατρος Μαρία Κουρή διενεργεί όλο το εύρος των οφθαλμικών επεμβάσεων με εξειδίκευση στην χειρουργική του καταρράκτη & στη διαθλαστική χειρουργική.

ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ

Οφθαλμολογικές Παθήσεις

Η Χειρουργός Οφθαλμίατρος Μαρία Κουρή δέχεται ασθενείς και από Κεραμεικός καλύπτοντας ένα μεγάλο φάσμα υπηρεσιών της οφθαλμολογίας και πραγματοποιεί μια σειρά από χειρουργικές οφθαλμικές επεμβάσεις.

ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ ΜΑΤΙΩΝ

Ο καταρράκτης είναι μια κοινή οφθαλμική πάθηση που σχετίζεται με την θόλωση του κρυσταλλοειδούς φακού του οφθαλμού η οποία προκαλεί μια προοδευτική μείωση της όρασης του ασθενή.

ΓΛΑΥΚΩΜΑ ΜΑΤΙΩΝ

Η πάθηση αυτή είναι γνωστή ως “ο σιωπηλός κλέφτης της όρασης”. Είναι μια πάθηση που χαρακτηρίζεται από προοδευτική βλάβη του οπτικού νεύρου που μπορεί να οδηγήσει σε τύφλωση.

ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΒΛΕΦΑΡΩΝ

Υπάρχουν πολλές παθήσεις οι οποίες σχετίζονται με τα βλέφαρα και προκαλούν σημαντικά προβλήματα στην όραση και στη λειτουργικότητα του ματιού καθώς επίσης αισθητικά προβλήματα.

ΝΕΥΡΟΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΑ

H Νευροοφθαλμολογία αποτελεί μία εξειδίκευση της οφθαλμολογίας και της νευρολογίας που ασχολείται με την φροντίδα ασθενών με παθήσεις που πλήττουν τα οπτικά νεύρα και τον εγκέφαλο.

Η Χειρουργός Οφθαλμίατρος Μαρία Κουρή (με έδρα πλησίον Κεραμεικός) χορηγεί πιστοποιητικά για την έκδοση ή την ανανέωση αδειών οδήγησης.